УКР РУС

Безус: Мій шлях на Євро можна порівняти з американськими гірками

5 червня 2021 Читать на русском

Півзахисник Гента Роман Безус зізнався, що до останнього вірив у виклик у національну команду.

"Я двічі був близький до того, аби зіграти на Євро, але не склалось. Ось і зараз все йшло до того, що пролечу повз третій турнір, але доля подарувала мені можливість стати учасником такого свята. Можна сказати, що вскочив у останній вагон.

Безус хоче покарати де Бура за принизливі слова на адресу збірної України

Мій шлях на Євро, мабуть, можна порівняти з американськими гірками. В одному з матчів відбіркового турніру я виходив на поле в основному складі, але були випадки, коли мене взагалі не викликали в збірну. Не побачив своє прізвище в розширеному списку і цього разу, але в глибині душі вірив до останнього.

Напевно, це був найнесподіваніший, але водночас найбільш очікуваний виклик в національну команду. Причому прийшов він до мене, коли я летів в літаку на відпочинок до Туреччини. Під час польоту я підключився до мережі і побачив повідомлення від менеджера збірної України. Довелося поміняти плани – скасовувати відпустку. Звичайно, моя сім'я з розумінням поставилася до такого повороту подій. Коли тебе викликають в головну команду країни, ти готовий пожертвувати багато чим. Зрештою, мій випадок, не найпоказовіший. Знаю, що, коли Сергія Кравченка, з яким ми разом грали в Дніпрі, перший раз викликали у збірну, він... переніс власне весілля", – сказав Безус в інтерв'ю Zbirna.com.

Україна – Північна Ірландія: 9 гравців основи визначили – сенсаційний джокер Шевченка і новий лідер збірної