УКР РУС

Безус: Мені комфортніше грати у "Дніпрі", ніж в "Динамо"

17 травня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Дніпра" Роман Безус розповів про свій перехід з "Динамо".

"Так склалися обставини, що питання про мій перехід ми вирішили у відпустці, і краще вже було поїхати на збори з новою командою.

Чому рідко потрапляв у стартовий склад "Динамо"? Зайва вага у мене давно була, мало не при Блохіні. А вже при Реброві, після літніх зборів з цим проблем не було. Просто зіграли два-три матчі ніби непогано, перемогли... Ну а потім в поєдинку з "Олімпіком" в "основу" не потрапив, тренерський штаб поставив двох опорників: Макаренка і Сидорчука. Після цього і зовсім став менше грати. На той момент прийняв таке рішення, тому що хотів піти. В принципі, ні про що не шкодую.

Як прийняли в "Дніпрі"? Прийняли чудово, хороший колектив. Довелося заспівати пісню "Ти біжи, біжи" (пісня групи "Іванушки International", - прим.).

У "Дніпрі" команда грає не з двома футболістами "під нападником", а з одним, як і в Полтаві. Плюс, в "Дніпрі" у мене більше свободи, ніж у Києві було. Мені так грати комфортніше.

Критика від Мирона Маркевича? Якщо тренер критикує, це завжди обґрунтовано. Значить, наставник хоче більшого. Та й я цього теж хочу. А що саме не виходить? Потрібно більше забивати, більше віддавати передач, гостріше грати, і бути більш впевненим у собі", - розповів Безус.