УКР РУС

Безус: Були дзвінки з Росії, але я казав, що мені це не цікаво

14 листопада 2016 Читать на русском

Нападник "Сент-Трюйдена" Роман Безус розповів, як складається його футбольна кар'єра та оцінив свої шанси зіграти за збірну України навесні.

"Коли виграли першу гру, і потім цілий обряд традицій: треба було підійти до вболівальників, поаплодувати їм, покричати якісь кричалки, Я подумав, що ми вже чемпіонат виграли. По першим іграм я думав, що ми будемо у першій шістці. Одну гру ми програли на 93 хвилині, іншу на 90-й. Багато таких ігор було. І тому ми зараз на такому місці", – розповів Безус.

"Їздив у Туреччину, але щось не зрослось. Так вийшло. Там і умови були набагато кращі ніж у Бельгії, в три рази пропонували більшу зарплатню. Були дзвінки з Росії, але я казав, що мені ці варіанти не цікаві", – додав Роман.

"Шевченко підійшов, подякував за професіоналізм, за віддачу на тренуванні. Як би це важко не було йому казати, але він сказав, що я маю їхати зі збірної. Одного разу Ріанчо переплутав чемпіонат, де я грав. Каже, як там у тебе справи у Німеччині (сміється)? Я кажу, нічого що я в Бельгії граю. Тоді я зрозумів, що можна збирати речі (сміється). Знаю, що Маліновський Ріанчо подобається. Може, коли він знову буде грати, то тренерський штаб знову звертатиме на нас більше уваги", – підсумував Безус.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Безус назвав головну відмінність чемпіонату Бельгії від УПЛ