УКР РУС

Бeзуб'як: Я не розумію уболівальників. Схаменіться, люди!

10 квітня 2016 Читать на русском

Старший тренер "Карпат" Володимир Безуб'як поділився враженнями від нічиєї з "Олександрією" (2:2) в рамках 21 туру УПЛ.

"Вдячний хлопцям за самовіддачу. Такий настрій був, що просто зашкалював. Треба було їх навіть заспокоювати. Напевно, через те і багато сумбуру, багато невиправданих передач. Лещук чіплявся за м’яч, але підтримки йому не вистачало. А по другому тайму у мене взагалі нема претензій ні до кого. Так, індивідуальна помилка, рикошет... А загалом, усе виконали повністю те, що мали виконати.

Знову були викрики на адресу клубного керівництва? Як можна паскудити людей, які все життя віддали клубу? Як можна цькувати людину, яка була на грані? Це не по-людськи, не по-християнськи. Не розумію фанатів. При чому тут керівництво взагалі? У січні я взнав, що буду старшим тренером. У нас не було селекційної служби. Поки розженеться все це, треба час, щоб обойму визначити. Ще треба дати шанс молодим.

КДК ФФУ за расистські вигуки закрив фан-сектор "Карпат" і пригрозив матчем без глядачів.

Я не розумію уболівальників. Я не чув тих викриків, але це абсурд. Схаменіться, люди! Ви приходите, щоб поцькувати когось чи футбол подивитися? Чи хтось винен, що попередню групу тренерів звільнили. Беньо, Йовічевіч, всі працювали в міру своїх можливостей. Тому я прошу фанатів схаменутися! Це не по-львівськи! Чи приємно таке комусь слухати?, - сказав Безуб'як.

Нагадаємо, що "Карпати" врятували нічию з "Олександрією" у компенсований час.