УКР РУС

Безуб'як: Складалося враження, що на мене вилили відро помий

20 березня 2016 Читать на русском

Старший тренер "Карпат" Володимир Безуб'як прокоментував поразку "зелено-білих" у матчі 19 туру проти "Дніпра".

"Перший тайм провалили. Мені соромно за першу половину, складалося враження, що на мене вилили відро помий. Перед матчем ми домовлялися з гравцями зовсім про інше. Футболісти такого класу видали такий провальний перший тайм. Коли півзахисники не відкриваються під м’яч, а захисники починають бити вперед… Це не футбол.

У перерві довелося поговорити у підвищеному тоні. За настроєм перед грою, я чекав іншого, думав дамо супернику бій. "Дніпро" дає грати в футбол, у них команда індивідуально сильна, з ними приємно грати. Маркевича здивували "Карпати"? Мене теж.

Бланко-Лещук? Він багато працював, але дуже часто помилявся. Можливо, це пов’язано з тим, що півзахисники не допрацьовували. У підсумку, центральні захисники "Дніпра" впоралися з Густаво.

У нас були великі розриви між лініями. Голодюк отримав травму на перших хвилинах, грав на одній нозі. Можливо, і це вплинуло на підсумковий результат.

Пропущений гол? Потрібно дивитися повтор, щоб зрозуміти чому провалилися. Я бачив, що центральна зона не дограла. Якщо людина приймає м’яч, обробляє його і б’є в штрафній – це значить, що центр точно провалився. Було ряд таких моментів, ми не заслужили на нічию", - відзначив спеціаліст.

"Момент Кльоца? Хлопцю не вистачило психологічної рівноваги, індивідуальної майстерності, щоб реалізувати шанс.

Расистські викрики фанатів на адресу Габріеля? Буду реагувати. Я не звернув на це увагу під час матчу. Він хороший хлопець, нормально ставиться до роботи. Чому таке відношення фанатів, я не розумію. Це свідчить про культуру наших уболівальників. Будемо підключати керівництво клубу, реагувати.

Чому не було фінального штурму? Забракло майстерності. Ми знаходимося на різних рівнях з "Дніпром". Коли програємо 0:1, потрібно ризикувати, а не бити бездумно вперед.

Наступний матч з "Олександрією"? Поки не думаю про нього. Зараз перерва на матчі збірних, наша команда відправиться в Польщу, де зіграємо товариську гру. Дамо шанс тим, хто не має постійної ігрової практики", - розповів тренер "Карпат".

Нагадаємо, що матч 19 туру УПЛ "Карпати" - "Дніпро" завершився із рахунком 0:1.

Маркевич: "Карпати"? Це не команда для Львова