УКР РУС

Безуб'як: "Карпатам" треба брати приклад з "Зорі" чи згадати 2010-й рік

12 березня 2016 Читать на русском

Старший тренер "Карпат" Володимир Безуб'як прокоментував поразку від "Динамо" у 18 турі УПЛ (1:2).

"Дякую за підтримку, ми її відчували протягом всього матчу. Результатом не задоволені. В перерві попросили хлопців, щоб вони виходили з оборони і різноманітно атакували, флангами, по центру. Початок другого тайму, а наші захисники вперед, просто навмання виносять м’яча, дарують його супернику. Напевно тому маємо такий результат. Щоб виграти треба створювати більше моментів. Цього нам не вистачило.

Так, у "Динамо" клас вищий, але шанс є. Вдячний хлопцям за самовіддачу. Десь задоволений новими гравцями: Кадимяном, Лещуком. Є недоліки, але багато що вдається. Коли нам перший гол забили, треба було просто вибити м’яч. А коли треба комбінувати, ми віддаємо м’яча супернику. Не вистачило витривалості і сил коли нам забивали.

Зрештою, в кінці треба бігти, ризикувати, оголяти тили, робити "шорох" в чужій карній зоні. Розчарування результатом є, бо я бачив на тренуваннях, що всі налаштовані на позитив. Треба постійно намагатися забирати очки і тоді команда буде рости. Якщо ми ставимо задачу вийти в єврокубки, треба вигравати і брати очки в лідерів. Є приклад "Зорі", яка це робить. Є і наш приклад у 2010-у році. І все ж мене радує, що є у нас молодь, перспективна і талановита, яка доб’ється успіхів.

Невдала серія "Карпат" на "Арені Львів"? Треба цей комплекс випалювали розпеченим залізом. Дуже багато моментів було, де ми нормально працювали. Зокрема, в обороні. Але без помилок не буває.

Щоб було більше людей, треба щоб гра стала більш якісною. Люди хочуть бачити атаки, моменти, емоції. Тоді вони повірять в команду і підуть на стадіон", - сказав Безуб'як.