УКР РУС

Безсонов: У 1986 році просто не існувало команди, яка могла б обіграти "Динамо"

31 березня 2017 Читать на русском

Під час зустрічі з уболівальниками легендарний "динамівець" Володимир Безсонов розповів про сезон 1986 року, коли команда виграла Кубок Кубків.

"Запам'яталося, що ми в 1986 році грали дуже легко, тому що в нас була збалансована команда. Ми були підготовлені, напевно, навіть не на 100, а на 200%, всі віддавалися до кінця. Тому й у чемпіонаті, й у Кубку, й у Кубку Кубків в нас була колосальна впевненість у власних силах. На той момент просто не існувало команди, яка могла б нас обіграти.

Коли я лише прийшов у "Динамо" в 1977-му, мені не вірилося, що я граю разом із такими видатними футболістами, яких ще нещодавно бачив лише по телевізору, які нещодавно виграли Суперкубок Європи та стали володарями Кубка Кубків. Це додавало мені неймовірної впевненості.

Програний матч "Стяуа" за Суперкубок Європи у 1986 році? Протягом усієї своєї кар'єри в "Динамо" команда не програла жодного фінального матчу, в яких я брав участь. На жаль, у Монако зі "Стяуа" я не грав. Якщо серйозно, це була весна, ми повернулися після зборів. Ігрової практики, як такої, не було. Але я не звик на що-небудь скаржитися, тому причини поразки ми всі шукали в собі. Але, думаю, справа у слабкій підготовці та віддачі на футбольному полі", – цитує Безсонова офіційний сайт "Динамо".

Ретро дня. 30 років перемозі київського "Динамо" в Кубку кубків

, а також у Viber