УКР РУС

Безсмертний озвучив, що допомогло Львову здійснити драматичний порятунок від вильоту

19 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Львова Анатолій Безсмертний оцінив свою роботу на чолі львівського клубу.

"Звісно, дистанція була досить важкою. Складне також було становище команди. Прийняли колектив, який перебував на останньому місці, тому завдання було залишитись. На початку було справді важко. Були, звісно, сумніви також. На старті складнощі також виникали з побудовою тренувального процесу. Чому? Бо не було постійного тренувального поля. Спочатку на одному проводили тренування, потім на іншому.

Львів призначив нового генерального директора, якому лише 26 років

Загалом, коли прийняв команду, то побачив, що перспектива є. Дуже багато молодих футболістів і вони якісні, дуже багато іноземців, у яких також певний рівень майстерності є. Керівництво клубу мене дуже підтримувало, гравці також висловлювали підтримку. Втім, знову ж таки, були і сумніви. Як би там не було, коли вдається виконати поставлене завдання – завжди приємно. Хоча і було складно, але віра та надія завжди були", – поділився Безсмертний у коментарі офіційному сайту Львова.

Нагадаємо, львів'яни були головними претендентами на виліт з УПЛ, але після призначення Безсмертного здійснили вражаючий ривок, в підсумку посівши 8 місце у турнірній таблиці.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21