УКР РУС

Беженар: Зінченко – найбільш переоцінений гравець збірної України

21 липня 2017 Читать на русском

Колишній захисник Динамо Сергій Беженар поділився думкою про гру українських легіонерів у Європі.

"Ще зовсім недавно українські футболісти зовсім не прагнули перейти в зарубіжні клуби. В цьому і проблема... У будь-якого професіонала має бути бажання пограти в сильному чемпіонаті, закріпитися в сильному клубі. А хто з українців зробив все, щоб втілити в життя мрію? Їх можна на пальцях однієї руки перерахувати – Шевченко, Тимощук, Лужний...

Зінченко – найбільш переоцінений гравець збірної України. Йому рано стали співати оди. Цьому футболісту ще багато чого потрібно доводити на полі. Тільки й чути – Зінченко, Зінченко. Скрізь його інтерв'ю, його коментарі... А по суті він ніде і не грав.

Щодо Коноплянки, то йому треба просто виконувати вимоги тренера. Клуби тут ні при чому. Крім участі в атакуючих діях, Євгену потрібно і м'яч відбирати у суперника. Недарма ж Мирон Маркевич говорив: "Коли Коноплянку випускав на поле, я завжди ставив під нього хорошого флангового захисника, щоб той страхував Женю". Йому треба розуміти, що в зарубіжних командах такого не буде.

У збірній Україні Коноплянка найкращий на своїй позиції, проте в Шальке йому все-таки доведеться довести це", розповів Беженар в інтерв'ю Zbirna.com.

Манчестер Юнайтед впевнено обіграв Манчестер Сіті на Міжнародному кубку чемпіонів, Зінченко отримав шанс