УКР РУС

Беженар: Грати проти Лаціо на 0:0 – програшний варіант

15 березня 2018 Читать на русском

Екс-захисник Динамо та збірної України Сергій Беженар прокоментував матч Динамо з Лаціо у Римі та поділився сподіваннями на матч-відповідь у Києві.

Сергій Беженар вважає, що Динамо правильно побудувало гру в Римі, проте грати вдома на нульовий рахунок – неправильно. Про це він розповів порталу Команда 1.

"У Римі Динамо вдалося правильно побудувати гру. Діяли від оборони, але все одно думали, як забити гол. Що і вийшло. Зверніть увагу, як Динамо відкрило рахунок і скільки людей взяло участь в цій атаці. У порівнянні з матчами проти АЕКа, тепер набагато більше гравців підключаються до наступу. І при втраті м'яча все вони опускаються назад. Це говорить про те, що функціональний стан вже кращий. Не можу сказати, що динамівці вже повністю готові, але дай бог, щоб до матчу з Лаціо команда підійшла в хорошому стані.

Динамо – Лаціо: анонс матчу 1/8 фіналу Ліги Європи

В Києві потрібно шукати моменти біля чужих воріт. Проти АЕКа зіграли від оборони. Так, начебто домоглися потрібного результату – 0:0 – і пройшли далі. Але ж один момент може все вирішити. А тим більше грати тепер з італійцями, діючи другим номером... Все ж потрібно думати, як втекти в контратаку і забити гол. Якщо грати спочатку на 0:0, то, я думаю, що це програшний варіант", – сказав він.

Матч-відповідь 1/8 Ліги Європи Динамо – Лаціо розпочнеться сьогодні о 20:00.