УКР РУС

Безглузда поразка "дніпрян". "Дніпро" - "Карабах" - 0:1. ВІДЕО

24 жовтня 2014 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" мінімально поступився азербайджанському "Карабаху".

Підопічні Мирона Маркевича останні серед українських команд зіграли свій матч у 3 турі Ліги Європи. "Дніпро" вирішив бути солідарним із "Динамо" та "Металістом", і також зазнав поразки.

Дніпропетровці провели два різних тайми. Склалося враження, що у першій половині матчу господарі поля не знали, що мають робити з м’ячем. Натомість гості використали свій момент та забили на 23 хвилині єдиний гол у зустрічі. "Дніпру" не клеїлася гра в атаці, а оборона зіграла не так надійно, як це притаманно українській команді. Додамо, що так відразу й не згадаєш, коли востаннє "дніпряни" демонстрували настільки в’ялий та понурий футбол, як сьогодні.

Після перерви у діях "Дніпра" ми побачили більший імпульс та бажання, але цього було замало, щоб зламати оборону гостей, які грали по рахунку та намагалися підловити суперника на контратаках.

Останні хвилини матчу були дуже напружені. Вірилося, що "Дніпро" зможе врятувати хоча б нічию, але у підсумку все так і завершилося мінімальною перемогою "Карабаху" 0:1. Зазначимо, що після трьох турів у "Дніпра" лише одне очко, але попереду ще половина матчів, тому сподіватимемося, що команда Мирона Маркевича ще надолужить згаяне.   

Склади команд:

"Дніпро" : Бойко, Мазух, Стрініч, Дуглас, Федецький, Кравченко, Бруну Гама, Шахов, Ротань(К), Н. Калініч, Коноплянка

Запас: Лаштувка, Лучкевич, Мігунов, Канкава, Чеберячко, Бартуловіч, Селезньов

"Карабах": Шехич, Гараєв, Медведєв, Садигов, Аголи, Гусейнов, Юсифов, Рейналдо, Муарем, Р. Алмейда, Надиров

Запас: Велієв, Гулієв, Телі, Гурбанов, Тагієв, Ахмедов, Алескеров

"Дніпро" - "Карабах" - 0:1

Гол: 0:1 - Муарем (23)

"Дніпро" - "Карабах" онлайн трансляція матчу