УКР РУС

"Без вас мене не запросили б у "Фенербахче". Караваєв подякував "Зорі"

5 січня 2017 Читать на русском

Новачок "Фенербахче" Олександр Караваєв тепло попрощався з луганською "Зорею".

"Дорогий клуб "Зоря" Луганськ! Хочу сказати слова подяки всьому клубу: тренерам, гравцям, персоналу, менеджменту, керівникам і звичайно ж вболівальникам клубу. За те, що свого часу повірили в мене і запросили до себе в рідні стіни. Дали можливість з кожним роком розвиватися і прогресувати.

Окреме спасибі тренерському штабу на чолі з Юрієм Миколайовичем Вернидубом за те, що з перших днів перебування в команді допомагали з кожним роком ставати сильнішим і сильнішим. Велике спасибі команді, всім футболістам за те, що допомагали прогресувати на футбольному полі і підтримку. Ми всі разом вийшли на європейську арену і показали себе з хорошої сторони. Без вас мене не запросили б у "Фенербахче"!

Мені важко розлучатися з вами усіма, але таке футбольне життя. І від такої пропозиції і подальшого кар'єрного росту я не міг відмовлятися! Спасибі вам за ці 2,5 роки і дякую за все, що ми прожили за цей проміжок часу разом!

Хочу побажати "Зорі" і всім уболівальникам йти тільки вперед і завойовувати медалі!", – сказав Караваєв.

Шаблій: Караваєв отримав великий шанс проявити себе в сильному клубі сильного чемпіонату

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу