УКР РУС

Без Павлова важко. "Волинь" - "Ворскла" - 1:0. ВІДЕО

22 липня 2012 Читать на русском

Команда Вадима Євтушенка зазнала на старті вже другої поразки.

Єдиний гол полтавці пропустили ще в першому таймі. Пилипчук виконав зручний навіс в район 11-метрової поділки, а Суботіч прийняв на груди і одразу пробив. Казаков був тут абсолютно безсилий. Варто сказати, що в першому таймі "Волинь" повністю контролювала хід гри. "Ворскла" хоча й огризалася, та її атакам бракувало гостроти. Точніше, бракувало Безуса, якого Євтушенко чомусь залишив у запасі.

Зате, коли у другому таймі Роман таки з'явився на полі, у полтавців пішли хоча б якісь моменти. Зокрема, ефектно у падінні через себе пробивав сам Безус - м'яч пролетів повз рамку. Та чи не найкращий момент змарнував Лієтава, який з кількох метрів не влучив у ворота, хоча Безус зробив зручний пас. Щодо господарів, то вони в будь-який момент могли остаточно вирішити долю зустрічі (небезпечно пробивали Пилипчук, Занєв, Суботіч), проте інтрига збереглася до останніх секунд.

Попри загалом непогану гру, полтавці знову сходять з поля із "бубликом". "Волинь", яка не зуміла перемогти "Карпати" в першому турі, таки здобуває три очки і здіймається у верхню частину турнірної таблиці.

"Волинь" - "Ворскла" - 1:0 (1:0)

Гол: Суботіч, 33

Попередження: Сімінін, Занєв - Матвєєв, Сапай, Пєсков

Онлайн трансляція "Волинь" - "Ворскла"