УКР РУС

Без "Імператора" немає дербі. "Рома" - "Лаціо" - 2:2. ВІДЕО

11 січня 2015 Читать на русском

Сьогоднішнє Капітолійське дербі - найкраще за останні роки. Після провального "Ромою" першого тайму на арену вийшов Франческо Тотті...

"Лаціо" відчутно підтягнувся вверх за дебютний сезон Стефано Піолі біля керма клубу. У першому таймі "орли" повністю домінували, Маурі та Андерсон організували на двох серйозну перевагу, але розтринькали все по перерві.

"Ромі" бракувало Жервінью, який від'їхав на КАН-2015, відтак у першій половині господарі не знали, що робити в атаці. Та після виходу Стротмана і Льяїча команди помінялись місцями. Феліпе Андерсон знітився і зник з поля зору, тоді як Тотті почав фестивалити. Другий гол "Імператора", проведений у стрибку з гострого кута, вийшов просто божевільним. Після камбеку "Роми" команди взяли паузу і почали стріляти здалеку. Кращі шанси вирвати перемогу мали "лаціалі", та Маурі поцілив у стійку, а Клозе не зумів переграти Де Санктіса.

Нічия стала справедливий підсумком дуелі, хоча й не задовольнила обидві команди, які ввечері неодмінно засядуть за перегляд матчу конкурентів у боротьбі за ЛЧ і Скудетто - "Наполі" vs. "Юве".

"Рома" - "Лаціо" - 2:2 (0:2) Текстова ОНЛАЙН-трансляція

Голи: Тотті, 48, 64 - Маурі, 25, Андерсон, 29

"Рома": Де Санктіс; Майкон, Манолас, Асторі, Холебас; П'яніч, Де Россі, Наінгголан; Флоренці, Тотті, Ітурбе

Запасні: Скорупскі, Лобонт, Сомма, Янга Мбіва, Коул, Торосідіс, Емануельсон, Стротман, Паредес, Льяїч, Дестро, Борр'єлло, Верде

"Лаціо": Маркетті; Баста, Де Врій, Цана, Раду; Пароло, Білья, Маурі; Кандрева, Джорджевіч, Феліпе Андерсон

Запасні: Беріша, Стракоша, Перейрінья, Конко, Новаретті, Каванда, Ледесма, Оназі, Катальді Кейта, Клозе