УКР РУС

Без додаткової мотивації. Україна - Молдова. Анонс

26 березня 2013 Читать на русском

Збірна України після грандіозного тріумфу у Польщі готується продовжити переможну серію вже на своїй землі.

На стадіоні "Чорноморець" "жовто-блакитні" спробують реабілітуватись перед вболівальниками за невдачу у Кишиневі. Головний наставник національної команди Михайло Фоменко каже, що додаткової мотивації для футболістів не потрібно - вони самі все розуміють.

"Хлопці прекрасно розуміють, що не можна так налаштовуватися на гру, як у першому матчі проти збірної Молдови. Також вони розуміють, що зараз для нас кожна гра − ключова", - сказав Михайло Іванович.

Найбільший головний біль тренерського штабу це - центральна ланка. Через перебір жовтих карток матч пропустять Ротань та Гармаш. Відтак довелось викликати центрального півзахисника іншого українського гранда - Дмитра Гричишкіна із "Шахтаря".

Попри те, що Молдову не вважають претендентом на вихід з групи легкою прогулянкою матч точно не буде. Принаймні у цьому переконаний наставник збірної.

“Звичайно, хотілося підійти до гри з більш гарним настроєм, адже гра з Чорногорією складалася добре для нас, але добитися позитивного результату ми не змогли. Хлопці відходять потроху, і, незважаючи на складність завтрашнього поєдинку, ми постараємося гідно зіграти", - сказав Іон Карас.

Чорно-сині кольори стадіону "Чорноморець" перетворяться на жовто-блакитні вже сьогодні о 21:00.

А ми нагадуємо, що свій прогноз на цей поєдинок, а також на інші ви можете зробити на сторінці додатку "Футбол 24 - Футбольні прогнози" у В Контакті.