УКР РУС

"Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця

2 лютого 2017 Читать на русском

Нападник збірної України Роман Зозуля залишається гравцем "Райо Вальєкано".

В офіційному повідомленні на сайті "Бетіса", зокрема, йдеться про таке:

1. Трансфер Зозулі в "Райо Вальєкано" був оформлений 31 січня. Гравець офіційно наразі належить мадридському клубові до 30 червня 2017 року.

2. "Бетіс" глибоко шкодує через перешкоду розвитку кар'єри українського футболіста.

3. Задля безпеки гравця "Райо Вальєкано" відпустив Зозулю в Севілью та уповноважив тренуватись із "Бетісом".

4. Зозуля має контракт з "Бетісом" до червня 2019. Ми сподіваємося, що ця ситуація вирішиться якомога швидше, позаяк було серйозно і несправедливо завдано шкоди образу та іміджу українського спортсмена.

5. "Реал Бетіс", разом з гравцями головної команди, хоче підтвердити зразкову поведінку гравця, який раніше прийшов у наш клуб, і виявляє свою повну підтримку Роману Зозулі та його сім'ї в надзвичайно важкий час для будь-якого професіонала.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту.

Агент Зозулі розповів, що буде далі з гравцем збірної України. Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів".

Відомий блогер закликав владу України вписатись за Зозулю.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу