УКР РУС

"Бетіс" переграв "Малагу", "Валенсія" здолала "Леганес"

1 березня 2017 Читать на русском

У 25 турі Прімери "Валенсія" та "Бетіс" відсвяткували перемоги.

У минулому турі "Бетіс" поступився в севільському дербі, а сьогодні на "вердібланкос" очікувало нове андалусійське протистояння проти "Малаги", яка в суботу "згоріла" "Ейбару". Перший тайм на "Росаледі" йшов до нульового завершення, однак Тошка, виконуючи пас на голкіпера, припустився жахливої помилки і подарував Форналсу легкий гол. Гості зрівняли рахунок відразу по перерві – Мартен скористався прекрасним пасом Брашанаца та вміло переграв Камені. Вирішальний епізод трапився на 74 хвилині, коли Санабрія вдало завершив контратаку севільців.

Завдяки цій перемозі "Бетіс" набрав 27 очок та обійшов сьогоднішнього опонента в турнірній таблиці. Також покращила своє становище "Валенсія", яка вдома обіграла "Леганес" та піднялася на 12 місце, в той час як мадридцям не вдалося безпечно віддалитися від зони вильоту.

Що ж до подій у другому матчі, то він виявився менш результативним. "Кажани" мали помітну перевагу над "пепінерос", але обмежились лише одним взяттям воріт. Сталося це на 29 хвилині під час розіграшу кутового. М'яч відскочив до Мангала, який головою намагався проштовхнути "круглого" у ворота. З першою спробою француза голкіпер впорався, а от добивання стало визначальним.

Іспанія. Прімера, 25 тур

"Малага" – "Бетіс" – 1:2

Голи: Форналс, 39 – Мартен, 48, Санабрія, 74

"Валенсія" – "Леганес" – 1:0

Гол: Мангала, 29

Вилучення: Мартін, 81