УКР РУС

"Бетіс" – "Малага": потенційне українське протистояння Зозулі та Бойка. Прімера, 6 тур. Анонс

23 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує стартовий поєдинок чергового туру чемпіонату Іспанії, в якому зійдуться команди двох гравців збірної України.

"Бетіс" – "Малага"

23 вересня, 21:45. Севілья, "Беніто Вільямарін"

Головний арбітр: Альварес Іск'єрдо

Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Бетіс" за п'ять стартових турів Прімери переміг лише раз – в гостях на останніх хвилинах була обіграна кризова "Валенсія". З очки у матчі з "кажанами" принесли багато позитивних емоцій, але цей успіх залишається єдиним у поточному сезоні.

Перед сьогоднішнім поєдинком "вердібланкос" перебувають у не найкращих кондиціях. У вівторок підопічні Густаво Пойєта віддали багато сил у севільському дербі, для якого характерною була велика кількість жорсткої боротьби. До фізичної втоми додалося розчарування від поразки принциповому супернику (0:1), що тільки посилило негативний настрій команди.

Програне дербі проти "Севільї"

Погані новини надійшли з лазарету. До травмованих Мартена, Сарабії та Менді приєднався основний лівий захисник команди Дурмісі. Також під питанням участь у сьогоднішньому матчі найкращого бомбардира Рубена Кастро. В таких умовах головний тренер змушений зробити перестановки в основному складі, а це дає шанси для нашого Романа Зозулі заявити про себе. За такого графіку українець точно отримає більше ігрового часу, яким необхідно буде скористатися.

"Малага" теж розпочала сезон досить невдало, в 4 турах чемпіонату Іспанії команда збагатилася лише двома пунктами. Серед суперників не було грандів, тому колектив Хуанде Рамоса повинен був вправніше набирати очки. "Анчоуси" у кожній грі переважали опонентів за ударами, але отримати з цього користі не вдавалося.

Юссеф Ен-Несірі – юний талант "Малаги"

Втім, останній матч, в якому команда переграла "Ейбар", дещо покращив загальну картину. Героєм зустрічі став юний марокканець Юссеф Ен-Несірі. 19-річний форвард замінив у другому таймі досвідченого Шарлеса і вирішив долю поєдинку шикарним ударом з кута штрафного майданчика. Рамос спокійно сприйняв цю ситуацію, однак вже у матчі з "Бетісом" матиме змогу ще раз прослідкувати за молодим талантом, давши тим самим відпочинок комусь із основних нападників "альбіселестес".

З таких же міркувань наставник може нарешті довірити місце у воротах Денису Бойку. Основний голкіпер команди Камені не дає причин сумніватися в його кваліфікації, тому українцю поки що варто розраховувати лише на ротацію.

Слова

Густаво Пойєт, головний тренер "Бетіса":

Дербі закінчилося, і тепер ми зосереджені на наступному матчі. Ми повинні продовжувати удосконалюватися і показувати кращий футбол, необхідно створювати більше моментів. Склад на цю гру буде обрано, зважаючи на фізичні кондиції гравців, адже потрібно відіграти на високому рівні весь ігровий час.

Хуанде Рамос, головний тренер "Малаги":

Три матчі протягом 6 днів – це дуже багато, але ми маємо адаптуватися до ситуації та підготуватися до гри найкращим чином. Потрібно здобувати позитивні результати, щоб бачити віддачу від своєї праці.

Факти перед матчем

– "Анчоуси" програли лише раз в останніх семи матчах на "Беніто Вільямарін".

– "Малага" стане третім поспіль андалусійським суперником "Бетіса" у чемпіонаті. В попередніх матчах "вердібланкос" розписали нічию з "Гранадою" (2:2) та програли "Севільї" (1:0).

– Сьогоднішні опоненти мають ідентичні показники у поточній темпораді: 2 поразки, 2 нічиї та 1 перемога.

Орієнтовні склади

"Бетіс": Адан – Піччіні, Песселла, Гонсалес, Мартінес – Брашанац, Петрос – Руїс, Хоакін, Зозуля – Алегріа.

"Малага": Камені – Росалес, Льоренте, Коне, Рікка – Хуанпі, Кузмановіч, Камачо, Джоні – Ен-Несірі, Сандро.

Травмовані: Мартен, Санабріа, Дурмісі, Манді, Кастро – Велінгтон, Ресіо