УКР РУС

Бесєдін: З Францією гратимемо лише на перемогу!

7 липня 2015 Читать на русском

Нападник збірної України U-19 Артем Бесєдін у коментарі прес-службі ФФУ розповів про причини поразки української команди в матчі-відкритті Євро-2015 проти збірної Греції.

- Гру з Грецією в Україні не бачили. Що можеш розповісти про цей матч?

- Усе вирішила реалізація моментів. У них було два моменти, вони їх реалізували. У нас було більше, набагато більше, і по грі в першому таймі ми виглядали краще. Але це футбол, треба було просто реалізовувати свої моменти. І доводити, що ми кращі, ніж збірна Греції.

- Могла бути недооцінка суперника?

- Ні, недооцінки суперника на такому турнірі насправді не може бути. Чемпіонат Європи, всі команди хорошого рівня. Не знаю, просто так склалося. Це футбол, у ньому все може бути.

- Задоволений своєю грою в матчі з Грецією?

- Ні, звичайно. Виграли б, може, тоді був би задоволений. А так - ні. Недопрацювали, а я міг забивати.

- На цьому чемпіонат Європи не закінчується. Вже вдалося забути гру з греками?

- Олександр Борисович (Головко, наставник збірної України U-19 - прим. "Футбол 24") так і сказав: цей чемпіонат складається з трьох ігор, не з однієї. Будемо вже налаштовуватися на Францію і грати проти хорошої команди. Настрій на Францію бойовий, будемо грати лише на перемогу!

- Як тобі загалом рівень організації чемпіонату? Наскільки тут комфортно?

- Тут є всі умови, щоб грати, жити, все добре. Просто дуже жарко і душно. Але краєвид за вікном манить - ходили з хлопцями, купалися в морі.

Нагадаємо, вчора збірна України U-19 програла грекам із рахунком 2:0.