УКР РУС

Бешикташ отримав заборону на участь у Кубку на наступний сезон

5 травня 2018 Читать на русском

Федерація футболу Туреччини вирішила розширити санкції проти Бешикташа за неявку команди на догравання матчу проти Фенербахче.

Бешикташ не візьме участі у розіграші Кубка Туреччини у наступному сезоні, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Туреччини.

У відомстві таким чином вирішили розширити санкції проти Бешикташа через відмову команди догравати матч-відповідь Кубка Туреччини з Фенербахче.

Нагадаємо, матч відповідь 1/2 фіналу Кубка Туреччини Фенербахче – Бешикташ було перервано у другому таймі через те, що вболівальники Фенербахче влучили важким предметом в голову тренеру Бешикташа Шенолу Гюнешу.

Дисциплінарний комітет Федерації футболу Туреччини ухвалив, що матч повинен бути дограний 3 травня з 57-ї хвилини з рахунку 0:0, коли він був зупинений. Однак це рішення Бешикташ не влаштувало, і в зв'язку з цим клуб відмовився виходити на поле і не з'явився на гру, за що був дискваліфікований з турніру.

У цьогорічному фіналі Кубка Туреччини Фенербахче зустрінеться з Акхісар Беледієспором Євгена Селезньова.

Барселона відсвяткувала чемпіонство на вечірці перед Реалом: фестиваль авто та яскраві дружини, Тер Штеген, Піке та Іньєста дивують