УКР РУС

Бернард: У нас є всі необхідні якості, щоб пройти "Баварію"

21 грудня 2014 Читать на русском

Вінгер "Шахтаря" Бернард поділився очікуваннями від матчів 1/8 Ліги чемпіонів проти "Баварії".

"Звичайно ми не будемо боятись "Баварію". Звісно ж, буде повага, але ні в якому разі не страх. Ми будемо грати так, щоб перемогти. Так, щоб "Шахтар" пройшов далі! І я впевнений, ми можемо зробити це. Наша команда дуже кваліфікована, вона готова до будь-якого суперника. Тому буде важкий матч для обох команд.

Не думаю, що німці мають недостатньо інформації про нас. Адже сьогодні можна легко знайти багато і про багатьох. Як грає "Баварія", знає весь світ. Але ми добре виступили в груповому етапі, і не дивно, що інші клуби звертають на нас увагу. А після виходу до 1/8, впевнений, за "Шахтарем" стали стежити ще пильніше.

"Шахтарю" краще даються поєдинки з сильнішим суперником? Не знаю чи це так. Просто іноді буває, що ми проводимо відмінні матчі, але щось спрацьовує не так, як ми того хочемо. Але сподіваюся, у нас буде ще багато яскравих моментів на полі. Тим більше в поєдинку з "Баварією".

"Баварія" - відмінна команда із сильним підбором гравців на всіх позиціях. Тому виділяти когось персонально не стану. Плюс крім обойми талановитих виконавців у суперника відмінний тренерський штаб.

Скажу так: той, хто хоче йти далі в Лізі чемпіонів, не може вибирати супротивників. А оскільки наше завдання - вихід у наступні раунди, то ми повинні готуватися до кожного поєдинку, до кожного суперника. Ось про що я подумав, коли дізнався, з ким нам доведеться зустрітися. Те ж саме сказала мені і моя сім'я. Тим більше саме в таких іграх загартовується великий футболіст. Повторюся: ми знаємо, що буде дуже складний матч, але у нас є всі необхідні якості, щоб пройти "Баварію". Ми повинні пам'ятати про це і вірити в це", - сказав Бернард.