УКР РУС

Бернард: Секрет успіху "Шахтаря" – прихід нового головного тренера

29 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Бернард прокоментував перемогу над "Чорноморцем" (2:0) у 13 турі чемпіонату України.

"Гра була досить складною. Перший гол не те щоб полегшив нам життя, але після нього у нас з'явилося більше простору для атак. У підсумку нам вдалося забити другий м'яч. Слава Богу, ми сьогодні перемогли.

Намагаюся з кожним матчем додавати. В цьому році у мене є набагато більше можливостей проявити себе, оскільки отримую більше ігрового часу. Але найголовніше для нас сьогодні – перемога команди. Ми заробили чергові три очки і знаходимося на досить хорошій відстані від "Зорі" і "Динамо". Якщо будемо продовжувати в тому ж дусі, то все у нас вийде.

У чому секрет такого впевненого виступу? Найголовніша зміна в нашій команді – це прихід нового головного тренера. Раніше все було по-іншому. Зараз у нас більше організації як, в принципі, у всьому клубі, так і конкретно в команді. Хлопці тренуються, грають, намагаються показати себе тренеру з якомога кращого боку. І Паулу Фонсека дає шанс усім. Раніше не завжди так було. На щастя, на даний момент у нас все виходить, і ми будемо і далі намагатися тільки перемагати", – сказав Бернард.

"Шахтар" впевнено переміг "Чорноморець"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях