УКР РУС

Бернард нарешті з "Шахтарем", Роналду зможе сьогодні зіграти

22 серпня 2014 Читать на русском

Повернення Бернарда та Коноплянки, оптимістичні новини щодо стану здоров'я Роналду - про все це і не тільки далі в дайджесті.

Євген Коноплянка повернувся додому. Півзахисник "Дніпра" прилетів до України після перенесеної у Німеччині операції на коліні. Дніпрянам, нагадаємо, доведеться грати без свого лідера орієнтовно 4 тижні. 

Повернення ключового гравця потішило і вболівальників донецького "Шахтаря". До тренувального табору команди після тримісячної відсутності приєднався бразилець Бернанд. Десятка "гірників" поки що займається за індивідуальною програмою.

А ось лідер мадридського "Реала" на тренуваннях команди був відсутній недовго. Зазнавши пошкодження у першому поєдинку за Суперкубок Іспанії, Кріштіану Роналду уже встиг відновитись та готовий зіграти у матчі-відповіді. 

Позаду знайомство із Кальчо та Прімерою, на черзі - англійська Прем’єр-ліга. Лондонський "Квїнз Парк Рейнджерс" орендував у італійського "Наполі" чилійського форварда Едуардо Варгаса. Останні півроку нападник провів у складі іспанської "Валенсії", а влітку разом із національною збірною пробився до 1/8 фіналу Чемпіонату світу.