УКР РУС

Бернард: Фред – чудовий футболіст, якого нам дуже не вистачало

20 липня 2016 Читать на русском

На відкритому тренуванні "Шахтаря" вінгер гірників Бернард поспілкувався з пресою і розповів про очікування від старту в чемпіонаті.

Про наближення старту чемпіонату

– Я сподіваюся, що ми почнемо сезон з перемоги. Наш суперник вийшов з Першої ліги, буде мотивований, нам потрібно добре підготуватися.

Про зміну головного тренера

– Я дійсно щасливий, що зараз більше граю, намагаюся віддавати всі сили у кожному матчі. На жаль, нам не вдалося здобути Суперкубок у першому матчі, але зараз потрібно більше працювати, щоб добре зіграти у чемпіонаті.

Про незабитий пенальті і впевненість

– Це футбол, таке трапляється, це нормально. Наступного разу я обов'язково буду бити, футболіст не повинен ховатися, він повинен завжди показувати бажання працювати над собою. На тренуваннях я активно відпрацьовую пенальті, приділяю цьому додатковий час і наступного разу буду більш готовий.

Про наступного суперника в чемпіонаті

– Складно грати з суперниками, які повністю закриваються в обороні, але у нас є час, щоб досконало їх вивчити і спробувати здолати їх оборону.

Про повернення Фреда на поле

– Звичайно ж він для нас дуже важливий, він якісний і талановитий гравець, якого нам не вистачало. На жаль, сталося те, що сталося. Іноді він грав, іноді його не було, зараз його навіть викликали у збірну Бразилії. Однак через деякі розмови у клубі він туди, на жаль, не поїхав. Він залишиться з нами і буде грати, тоді ми зможемо показувати дійсно хороші результати. Такі гравці нам потрібні.

Фонсека: Я не звертаю уваги на імена гравців, шанс проявити себе буде у всіх

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях