УКР РУС

Бернард: До матчів з "Сельтою" підійдемо цілком підготовленими

16 січня 2017 Читать на русском

Хавбек "Шахтаря" Бернард прокоментував перші дні роботи донеччан на зборах в Іспанії.

"Завжди важливо розпочинати нашу підготовку до другої половини сезону дуже інтенсивно та якісно. Всі ми розуміємо, що перші дні зборів будуть насиченими і складними. Нелегко доведеться протягом перших трьох-чотирьох днів, доки організм звикає до навантажень. У спортивному центрі в нашому розпорядженні кілька полів, що дуже зручно. Я впевнений, ми тут виконаємо гарну роботу і підходитимемо до наших ігор, особливо до надважливих поєдинків проти "Сельти", цілком підготовленими.

Як "Шахтар" провів перший повноцінний тренувальний день на зборах в Іспанії

Зараз команда займається виключно з м’ячем? Для нас, футболістів, це чудово, безсумнівно. Літнє міжсезоння ми розпочинали також із м’ячем, і результати були просто відмінними. Тому видно, що всю роботу гарно продумано. Тренерський штаб добре розуміє, що потрібно гравцям. Це робиться не задля нашого задоволення, а на користь усій команді. А результати ви побачите вже на полі", – сказав Бернард.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу