УКР РУС

Берлінська стіна для Ґвардіоли та кобальтовий туман для Кльопа. Анонс матчів 10 туру Бундесліги

26 жовтня 2013 Читать на русском

У "Баварії" та "Байєра" непогані шанси втекти від "Борусії", якщо вона, звісно, погодиться втратити очки у Ґельзенкірхені.

"Майнц" - "Брауншвайґ"
"Із 14 місцем ми не могли б проїхатись урочисто містом", -сказав тренер "Майнца" Томас Тухель перед грою з "Баварією". Пожартував - тепер не до жартів. Новачка-аутсайдера слід класти на лопатки. Чи зламаються "синьо-жовті", покаже гра.

"Байєр" - "Ауґсбурґ"
Півгодини "Ауґсбурґ" знущався над "вовками", проте  врешті-решт програв. "У нас були шанси для другого, третього гола...", - бідкався Маркус Вайнцірль через неталан своїх підопічних. Яка реакція гостей буде після "медобстеження" у Леверкузені? "Фармацевти" серед тижня виписали прийом антигольових препаратів донецьким "гірникам", тож у грі із тринадцятим не варто втрачати очки у боротьбі з "Баварією" та "Борусією".

"Баварія" - "Герта"
У грі проти "Борусії" М наставник берлінців Йос Люхукай вдало відпрацював оборонний варіант гри, який столична команда неодмінно застосує у Мюнхені. "Навіть так можна досягати успіху (1:0), набувати стабільності та нейтралізовувати суперника", - тішився Люхукай. Проте в гостях у лідера краще грати з "трьома воротарями", як порадив захисник команди Зебастіан Лянґкамп.

"Шальке" - "Борусія"
Цю дуель вважають найемоційнішим протистоянням у німецькій першості. Можна лишень уявити, наскількі злі прихильники дортмундської команди, улюбленці яких минулого сезону двічі склали зброю перед "кобальтовими". Господарі не у найкращому настрої після домашнього фіаско у ЛЧ, а гості провели переможну ЛЧ-репетицію у Лондоні. Буде цікаво.

"Гановер" - "Хофенхайм"
"Без Діуфа попереду нам бракувало вдалого завершення", - нарікав на відсутність свого форварда Мірко Сльомка після мінімальної поразки від дортмундців. Вдома цю прогалину слід чимось нейтралізовувати, адже на старті "96-і" втратили вже чимало. Зрештою сенегалець майже готовий, тож у випадку невдачі Сльомці доведеться шукати інше пояснення.

"Вольфсбурґ" - "Вердер"
"Вовкам" поталанило в гостях здолати атакувальний "Ауґсбурґ", а тепер доведеться задовольнити гольові смаки своїх уболівальників. Зрештою це буде зробити нелегко, адже у лазареті ударна сила Нілс Петерсен. Шукати шляхи до воріт господарів будуть і "музиканти", які у попередньому турі оформили з "Фрайбурґом" першу бубликовоу нічию чемпіонату.