УКР РУС

Беріссо, який поборов рак, готовий повернутися до тренерської роботи

20 березня 2018 Читать на русском

Аргентинський фахівець Едуардо Беріссо прагне якомога швидше повернутися до тренерської діяльності після того, як здолав важку хворобу.

У листопаді минулого року в Беріссо виявили рак простати. Тренер на той час очолював іспанську Севілью, але змушений був перенести операцію. Після того, як він вилікувався, керівництво "нервіонців" несподівано звільнило аргентинця.

"Я, звісно, уявляв усе трохи інакше. Повертатися в минуле, однак, і роздмухувати цю тему я не маю наміру. Це буде зайва втрата енергії. А я хочу використати її для чогось іншого, прямо зараз.

Луїс Енріке, Карло Анчелотті та ще 8 відомих тренерів, які сидять без роботи

Хворобу я зустрів з усіма силами, які в мене є. Я не почуваюсь жертвою, все відбулося швидко. На щастя, операція допомогла. Я ще відпочиваю, але невдовзі обов'язково повернусь на тренерську лаву", – запевнив Беріссо в коментарі TyC Sports.

48-річний Едуардо Беріссо розпочав тренерську кар'єру з посади помічника головного тренера збірної Чилі. Потім він самостійно тренував аргентинський Естудіантес, чилійський О'Хіггінс, іспанські Сельту та Севілью.