УКР РУС

Беріссо: Сподіваюся, в Україні ми зуміємо домогтися потрібного результату

16 лютого 2017 Читать на русском

Головний тренер "Сельти" Едуардо Беріссо прокоментував поразку від "Шахтаря" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

– Чи задоволені тим, як проявили себе сьогодні ваші підопічні?

– Так, мені сподобалися дії моїх футболістів. Звичайно, результат не найкращий, але у нас було багато хороших моментів. Можливо, десь не вистачило останнього пасу або точного завершального удару, але в цілому ми зіграли непогано. Здорово проявили себе Яго Аспас і Густаво Кабраль. Також я задоволений тим, як команда поставилася до цього поєдинку. Нам не вистачило лише забитого м'яча.

– "Сельта" зазнала третьої поразки поспіль. Чи збирається вона вигравати?

– У нас є сили, щоб перемагати. Враховуючи наш матч з "Атлетіко" і цей, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє. Сподіваюся, у повторному поєдинку в Україні ми зуміємо домогтися потрібного результату.

– Чи можна розраховувати на успіх у повторній зустрічі в Харкові?

– У "Шахтаря" дуже хороша команда, яка звикла до перемог. Іноді "гірники" змінюють манеру гри, як, наприклад, сьогодні. Але ми теж сильні і розраховуємо на кращий результат в поєдинку.

– Чи не замало ваші підопічні турбували Андрія Пятова?

– Так, нам не вистачало точності в передачах і ударах. Але це футбол. В Україні постараємося поліпшити ці компоненти, щоб досягти успіху.

"Шахтар" мінімально обіграв на виїзді "Сельту" в рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи. Паулу Фонсека залишився задоволеним результатом, але вважає, що доля протистояння визначиться в Харкові. У матчі-відповіді "Сельті" доведеться обходитись без Радої, який отримав дискваліфікацію.

"Сельта" – "Шахтар": безпорадні Аспас і Гвідетті, всюдисущий Бланко-Лещук. Перші підсумки