УКР РУС

Березовчук: Хочеться вірити у відродження Металіста

28 березня 2018 Читать на русском

Колишній захисник харківського Металіста Андрій Березовчук прокоментував один епізод зі своєї кар'єри та перспективи Металіст-1925.

Андрій Березовчук в інтерв'ю Команда 1 прокоментував матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА сезону 2008/2009 проти київського Динамо (3:2), в якому захисник відзначився автоголом, що допоміг киянам вийти в 1/4 фіналу, дискваліфікацію Металіста з Ліги чемпіонів та перспективи клубу Металіст-1925.

"Давайте вже забудемо цей матч. Скільки можна його згадувати... У кожного бувають в житті неприємні моменти. У моїй кар'єрі це, напевно, самий неприємний епізод.

Всі не один рік чекали Лігу чемпіонів, мріяли. Весь Харків тоді про це тільки й говорив. Коли дізналися, що нас зняли – це був удар.

Коли Маркевич покинув команду, відчули, що вона сиплеться. Нам стали приділяти менше уваги. Якщо раніше ми зустрічалися з керівництвом, то потім це все відійшло на другий план, і це відчувалося. Але ми не думали, що все зайде так далеко, що команда припинить існування.

Хочеться вірити у відродження Металіста. Але щоб повернути його на той рівень, на якому він був – треба дуже багато часу. Всі мріють про це...", – сказав Березовчук.

"Коли закінчив із футболом, то ненавидів суддів". Знаменитий захисник Металіста, який став арбітром ФІФА