УКР РУС

Береза: Купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху дітей, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК Дніпро-1

12 жовтня 2017 Читать на русском

Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза прокоментував інцидент, який вчора трапився у дніпровському дербі.

"На жаль, під час перерви виникла така ситуація, що якась купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху дітей, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК Дніпро-1.

Я не знаю, як саме це кваліфікувати, але через те, що коїться, на стадіон повинні повернутися правоохоронці. Думаю, що найближчим часом буде засідання ФФУ і ПФЛ. Футбольні хулігани не повинні заважати дивитися гарний футбол звичайним вболівальникам. Це точно, я в цьому переконаний. Повірте, я зроблю все, як законодавець, щоб відповідь була досить жорсткою. Ті, хто приходить не вболівати, а битись на стадіон – їм не місце на спортивних аренах.

По-перше, я звертаюся до Андрія Павелка, ми все це повинні обговорити. Він мій колега, якщо потрібен буде закон, то будемо приймати закон, який буде стосуватися порядку на стадіонах. Безладів на стадіонах не повинно бути. І немає значення – це в Дніпрі, Харкові, Києві, Маріуполі чи у Львові. Пам’ятаєте, як вели себе вболівальники Карпат в Івано-Франківську? І ніякої реакції! А вона повинна бути жорсткою. Не виключаю, що повинні з’явиться вироки, наприклад: довічна заборона відвідувати матчі. По іншому ми не створимо нову футбольну ідеологію", – цитує Юрія Березу офіційна сторінка СК Дніпро-1 у Facebook.