УКР РУС

Бенітес: У нас немає підстав надто хвилюватися (ВІДЕО)

13 травня 2015 Читать на русском

Наставник "Наполі" Рафаель Бенітес на передматчевій прес-конференції запевнив, що його команда спокійно й впевнено підходить до гри проти "Дніпра".

"У нас завтра відповідальний вечір і всі наші думки мають буди сфокусовані на грі з "Дніпром".

Ми повинні усвідомлювати, що матч триває 90 хвилин і завтра за цей час маємо зробити все, щоб вийти до фіналу. А не зіграти, як з "Пармою" – частину матчу добре, а іншу – провалити.

Щодо голу "Дніпра" в Неаполі, то всі ми знаємо, що то була помилка арбітра. І не хочеться на цьому зупинятися. Завтра матч обслуговуватиме досвідчений рефері. І думати, що подібне може статися знову, не хочеться. Тим паче це вже півфінальні матчі, вирішальні матчі. І я не вірю, що арбітр буде допускати результативних помилок.

Так, досвід – справа не остання. Та він не вирішує всього. Гравці у нас теж достатньо досвідчені. Але перш за все ми аналізуємо й вивчаємо суперника. Також працюємо над власними помилками, щоб не повторювати їх. Тому до матчу підходимо спокійно й упевнено.

Перед грою команда почувається добре. Щоб там не було, ми з повагою ставимося до "Дніпра". Побачили силу "дніпрян" у першому матчі, на що вони здатні. "Дніпро" – це така цупка, вперта команда. Та у нас немає особливих підстав, щоб надто хвилюватися з цього приводу.

Щодо мого майбутнього, то це питання не вирішено. Мені треба ще поговорити з рідними. Хоча вже на цю тему говорили, та ще нічого не вирішили", – поділився очікуваннями Рафаель Бенітес.

До речі, Мирон Маркевич запевнив, що його команда в Києві покаже інший футбол, ніж в Італії. Також дивіться тренування "Дніпра" на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що в Італії команди розійшлися миром.

Гра-відповідь між "Дніпром" та "Наполі" відбудеться завтра о 22:05 у Києві на НСК "Олімпійський".