УКР РУС

Бенітес: Своєю роботою в "Реалі" я завойовував повагу

19 грудня 2015 Читать на русском

Наставник мадридського "Реала" Рафаель Бенітес напередодні матчу 16 туру проти "Райо Вальєкано" на прес-конференції поспілкувався з журналістами.

"Я працював у різних лігах, вигравав титули, тому зараз просто зосереджений на роботі. Гравці важко працюють і демонструють свою повагу до мене та зусилля. Своєю роботою в "Реалі" я завойовував повагу.

Кожен сезон відрізняється від інших. Ми відмінно виступили в ЛЧ. У Ла Лізі все змінилося після двох матчів і я переконаний, що ми будемо боротися за титули. Ми хочемо вигравати в кожній грі, а коли щось не виходить, то намагаємося робити зміни. В кінці сезону ви побачите, чи я помилявся.

Щодо Крооса, то він - прекрасний гравець, і коли я поговорив з ним, він дав мені ясно зрозуміти, що йому подобається грати на тій позиції, де потрібно. Хочу, щоб він завжди нам допомагав, адже Тоні є ключовим гравцем для "Реала".

Журналісти багато розмовляють про Зідана і ставлять питання про нього. Зінедін є хорошим тренером, який зараз в процесі навчання. У нас з ним хороші стосунки. Ми обговорюємо з ним матчі Кастільі та питання про те, хто може пробитися до першої команди.

А про Моурінью я не думаю, оскільки концентруюся на своїй роботі", - цитує Бенітеса AS.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Реал" замінить іспанця на Зідана.

До слова, футболісти "вершкових" не запросили Рафу на спільне святкування прийдешніх Різдвяних свят.

Читайте також:
Чи загрожує Бенітесу звільнення з поcади тренера "Реала"? Опитування