УКР РУС

Бенітес: "Дніпро" показав усе, на що здатен (ВІДЕО)

15 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Наполі" Рафаель Бенітес філософськи поставився до поразки у півфіналі від «Дніпра», хоча й встиг нарікнути на роботу суддівської бригади.

"Сказав у роздягальні, що було багато моментів, й у попередньому матчі. Але що поробиш? Так буває. Ми будемо аналізувати свої помилки.

Я не люблю бути свідком помилок арбітрів. Та що я можу сказати? Ми не можемо змінити результат матчу.

Звичайно, вболівальники впливали на гру, та окрім помилок суддів, ми також припустилися помилок. Зокрема, біля воріт суперника.

Це для нас теж був надзвичайно важливий матч.

У цьому протистоянні ми мали справу з непростою і сильною командаю, яка вміє атакувати й щільно грає в обороні. Мабуть, вплинув на нас той не зарахований гол. І тому ми не зуміли ми зібратися. "Дніпро" переміг завдяки командній грі, а не тільки індивідуальностям таким, як Ротань та Коноплянка. Вся команда зіграла чудово.

З того, як грали українці, вони справді викладалися й показали все на що вони здатні. Це був особливий для них і не тільки півфінал. Для нас теж був важливим цей матч. Але все закінчилося саме так", - підсумував Рафаель Бенітес.

"Дніпро" на столичному НСК "Олімпійський" мінімально переміг італійський клуб і пробився до фіналу. А у Варшаві, де й відбудеться головний матч Ліги Європи, "дніпряни" зустрінуться з іспанською "Севільєю"