УКР РУС

"Бенфіка" – "Динамо". Передматчева прес-конференція Сергія Реброва

31 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Динамо" на передматчевій прес-конференції у Лісабоні поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо"

Про останні успіхи команди в чемпіонаті України і Кубку

– Хлопці заслужили перемогу в матчі з "Зорею" і "Карпатами". У багатьох гравців з'явився реальний шанс показати себе і щось довести. Вони своїм бажанням і завзяттям допомагають команді. Гравці з молоді зараз отримали якусь частку впевненості і, будемо сподіватися, що вони продовжать так працювати і завтра.

Про рівень турніру Ліги чемпіонів

– Ліга чемпіонів – не Кубок і не чемпіонат України. Тут виступають кращі команди Європи, ми повинні грати у футбол на максимумі своїх можливостей. Ми також не хочемо оборонятися всю гру, а хочемо показувати свій футбол. В останніх іграх футболісти довели, що вони вміють грати, забивати і оборонятися, отримали впевненість.

Про відсутність деяких основних гравців

– Упевнений, що Ярмоленко – лідер команди, і нам його не вистачає. Але молоді гравці теж доводять свій рівень бажанням і віддачею, сподіваюся, що завтра вони зможуть це продемонструвати. З приводу складу ми ще не визначилися на 100%. Є ще час, щоб вирішити, хто буде грати.

Про висновки з першої зустрічі з "Бенфікою" та помилку Антунеша

– Подивитесь завтра, зробили ми висновки чи ні. Як можна в другому голі звинувачувати одного Антунеша, якщо там половина команди просто спостерігала, як забивали. Я не хочу звинувачувати одну людину, програла вся команда, як і тренер. Ми зробили певні висновки і завтра ви самі все побачите.

Про бажання команди грати

– Кожна команда в Лізі чемпіонів повинна виходити і грати. Кожну гру потрібно виходити і грати на перемогу, незалежно від кількості очок і місця в таблиці. Тренер і команда мають мету. У минулому році ми виконали завдання і вийшли з групи в Лізі чемпіонів. Але потрібно також показувати гру, адже вболівальники чекають від нас бажання демонструвати якісний футбол. Результат може бути різним, але рівень бажання повинен бути завжди на висоті. "Бенфіка" "перебігала" нас вдома. У них, мабуть, було більше завзяття. Тепер головне, щоб вони не переграли нас в плані бажання в завтрашньому матчі.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів. Ребров взяв на матч 21 футболіста.