УКР РУС

"Бенфіка" – "Динамо": 4 ключові гравці португальців відновились і готові зіграти проти киян

28 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Бенфіки" Руй Віторія перед матчем чемпіонату Португалії проти "Пасуш де Феррейра" та поєдинком з "Динамо" в Лізі чемпіонів розповів про кадрову ситуацію в клубі.

"Ми непогано почали в чемпіонаті Португалії, але в Лізі чемпіонів ми граємо не так успішно. Нам необхідно досягнути стабільності у своїх виступах – це є ключем до досягнення наших цілей.

Щодо кадрової ситуації перед матчами з "Пасуш де Феррейра" та "Динамо", то після пошкоджень до загальної групи повернулись Віктор Лінделеф, Алекс Грімальдо, Андреас Самаріс та Андре Орта. Вони добре провели останні тренування і готові зіграти у найближчих матчах.

Щодо Жонаса, то ми намагаємось зробити все можливе, аби він пошвидше повернувся на поле. Він працює над відновленням своєї форми, Очікуємо, що він почне грати у листопаді. Проте гарантій нема, адже людське тіло непередбачуване і може неочікувано дати збій.

Схожа ситуація і з Жарделом. Він займається з певними обмеженнями і скоро має повернутись до повноцінних тренувань", – наводить слова Руя Віторії Diario de Noticias.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграє Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях