УКР РУС

Бельгія на класі розбила Ірландію

18 червня 2016 Читать на русском

У матчі 2-го туру групового етапу Євро-2016 Бельгія на стадіоні "Мальмут Атлантік" перемогла Ірландію з рахунком 3:0.

Програвши перший матч, Бельгія взялась виправляти своє положення у квартеті E. "Дияволи" швидко захопили ініціативу і проводили чудові атаки на ворота суперників.

Перший тайм завершився безгольовою нічиєю за повної переваги бельгійців. Ірландія ж захищалась великими силами, проте раз за разом помилялась біля власних воріт. А у другій половині Бельгія розродилась голами. Автором першого м'яча став Лукаку, який майстерно пробив у кут воріт з-за меж карної зони після прекрасного пасу Де Брюйне. Вітсель ударом головою подвоїв перевагу команди.

Ірландці кинулись виправляти ситуацію. Острів'яни великими силами пішли в атаку, але потрапили в полон. Азар здійснив прекрасний прорив флангом і викотив партнеру ідеальну передачу, Лукаку без проблем переграв голкіпера.

До кінця матчу ірландцям так і не вдалось бодай наблизитись до взяття воріт суперника, а Бельгія спокійно втримала перевагу до завершення ігрового часу.

Бельгійці впевнено здобули свої перші очки на турнірі і посідають 2-е місце в групі. Ірландія впала на останню сходинку з 1 балом в активі.

Останній матч Бельгія зіграє проти Швеції. Ірландці спробують взяти очки у грі з Італією. Матчі відбудуться 22 червня, початок о 22:00.

Євро-2016. Група E. 2 тур

Бельгія - Ірландія - 3:0

Голи: Лукаку, 48, 70; Вітсель, 62