УКР РУС

Бельгія – Росія: прес-конференція Мартінеса – про перевагу суперника, стан де Брюйне та завищені очікування

11 червня 2021 Читать на русском

Наставник збірної Бельгії Роберто Мартінес поділився очікуваннями від поєдинку Євро-2020 проти росіян.

"Перша гра завжди складна. Наша команда чудово готова, останні кілька днів ми добре тренувалися. У нас класна атмосфера. Перший матч завжди складніший за інші, треба адаптуватися до турніру, подолати психологічні моменти. Це не так просто. Завтрашня гра буде випробуванням для нас, ми добре знаємо збірну Росії. Проти нас будуть їх фанати, треба зіграти настільки добре, наскільки можливо.

"100 кухлів пива за кожен гол у ворота Росії": у львівській фан-зоні оголосили щедру акцію

Протягом останніх трьох років ми послідовно добре виступали. Є рейтинг збірних світу, але він для нас нічого не змінює. У нас хороша і досвідчена команда. Завищені очікування не будуть проблемою для нас.

Я хвилююся і одночасно радий початку турніру. Нам потрібно враховувати всі три матчі, які будуть в групі. Багато гравців мають досвід. Нам потрібно використовувати сильні сторони кожного гравця по максимуму.

Вітсель не полетів на гру, але він прогресує у відновленні. Що стосується де Брюйне, то йому потрібно було пройти через кілька стадій медогляду. Вчора результати були хороші, але він поки не тренувався з нами. У найближчі кілька днів він зможе приєднатися до загальної групи. На жаль, обидва не зіграють завтра, але вони добре прогресують", – цитує Мартінеса Championat.

На груповому етапі Євро Бельгії протистоятимуть росіяни, Данія та Фінляндія.

Євро-2020: Лукаку і Ко мчать за титулом, Росія в очікуванні фіаско та казочка кривдника України – прев'ю групи B