УКР РУС

Беланда: Настав час йти з "Динамо"

1 серпня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Юнес Беланда прокоментував інтерес з боку "Ліона".

"Думаю, що зацікавив "Ліон". Якщо все складеться добре, це буде для мене серйозним викликом. Однак наразі жодних пропозицій щодо переходу до мене не надходило. Вони вивчають ситуацію, і я лише знаю, що вони в мені зацікавлені.

Для мене також така перспектива є цікавою, і я розумію, що це буде непоганим варіантом для майбутнього, для моєї кар'єри. Відчувається бажання "Ліона" створити сильну команду, Можу сказати, що це перспективний проект із серйозними поставленими завданнями. 

Крім того, зараз в "Динамо" справи йдуть добре. З того часу, як я сюди переїхав, ми вигравали двічі Кубок, а минулоріч стали чемпіонами. Відтак я вважаю, що було б добре змінити команду. Але я не кажу, що стовідсотково йду з "Динамо". Мається на увазі, якщо "Ліон" зробить пропозицію, то цей варіант мене зацікавить.

У Франції побутує думка: якщо гравець перебирається до менш розкрученого чемпіонату, то він робить це заради грошей. Особисто я йшов в "Динамо" за іншим, тому не можу сказати, що в Україні я згаяв свій час", - розповів Беланда в інтерв'ю L’Equipe.

До слова, президент "Ліона" також підтвердив інтерес до Беланда.

Нагадаємо, що Юнес перейшов в "Динамо" в 2013 році.