УКР РУС

Бекхем подарував американській родині 100 тисяч євро, у "Динамо" повертаються гравці

24 липня 2015 Читать на русском

Про щедрість Девіда Бекхема, кадрові питання київського "Динамо" і не тільки - далі у відео-дайджесті.

"Олімпік" в очікувані вердикту. На донецькій клуб можуть чекати серйозні проблеми через підозру у договірних матчах. Чиновники ФФУ розповіли, що матеріали розслідування у справі "Олімпіка" уже передали в контрольно-дисциплінарний комітет федерації.

До цих проблем вже у найближчу суботу на донеччан ще й чекає поєдинок проти чинних чемпіонів України "Динамо". Більше того, киянам у цій зустрічі зможуть допомогти Віда, Хачеріді та Мбокані. Перші двоє відновилися від травм, опальний конголезець повернувся із Бельгії.

Дуглас Коста "Баварії" не допоміг. Мюнхенці поступилися китайському "Гуанчжоу" в товариському матчі. Основний час закінчився із рахунком 0-0. А от серія пенальті залишилася за китайцями. Екс-гравець "Шахтаря" Коста свій удар реалізував, на відміну від Мюллера, промах якого у підсумку став ключовим.

Щедрий Девід. Знаменитий футболіст Девід Бекхем у рамках нового телевізійного проекту змінив життя пересічної американської сім’ї. Постукавши у двері родини, яка ні на що подібне не сподівалася, Бекхем подарував їй чек на 100 тисяч доларів.