УКР РУС

Бекхем: МЮ майже продав мене у "Барселону" без мого відома

30 січня 2017 Читать на русском

Легендарний Девід Бекхем розповів у програмі на BBC Radio 4 історію, як ледь не став гравцем "Барселони".

"У МЮ склалась прикра ситуація, але я не мав намір йти з клубу через певні особисті труднощі. Мене не поставили у склад в кількох матчах і по завершенні сезону з'явилась інформація, що МЮ може мене продати.

Я поїхав у відпустку до США з дружиною Вікторією, аж раптом мені подзвонив друг і сказав, що по Sky Sports оголосили про те, що МЮ узгодив мій трансфер до "Барселони". Я взагалі нічого не знав про це і вважав, що це неправильно.

Почувши цю інформацію, я швидко прилетів до Лондона і хотів зустрітись з керівниками МЮ і своїм агентом. Я просто хотів зрозуміти, що відбувається насправді. Мені сказали, що це правда, МЮ дійсно домовився про мій перехід в "Барселону".

Тоді я сказав своєму агенту, що, якщо я кудись і піду з МЮ, то лише в "Реал", але точно не в "Барселону". Буквально за день я вже був у Мадриді, де підписав контракт з "Реалом".

Насправді я ніколи не мав бажання йти з МЮ і мріяв завершити кар'єру в своєму рідному клубі. Після відходу до "Реала", я 3 роки не дивився матчів МЮ, адже був шокований і спустошений через те, як все склалось", – сказав Бекхем.

Зідан, Роналдо, Фігу і Бекхем були у "Реалі" простіші, ніж ми думаємо, – екс-партнер "галактікос"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу