УКР РУС

Байєр впевнено здолав Рейнджерс, Айнтрахт сконфузився вдома, Манчестер Юнайтед де-факто вже у чвертьфіналі Ліги Європи

12 березня 2020 Читать на русском

Відбулись перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги Європи.

Ліга Європи, 1/8 фіналу, перші матчі

Айнтрахт – Базель – 0:3

Голи: Кампо, 27, Буа, 73, Фрай, 85

Істанбул Башакшехір – Копенгаген – 1:0

Гол: Віща, 88 (пен.)

ЛАСК – Манчестер Юнайтед – 0:5

Голи: Ігало, 28, Джеймс, 58, Мата, 82, Грінвуд, 90+2, Перейра, 90+3

Олміпіакос – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Ель-Арабі, 54 – Нету, 67

Вилучення: Семеду, 29

Рейнджерс – Байєр – 1:3

Голи: Едмундсон, 75 – Хаверц, 37, Арангіс, 67, Бейлі, 88

Шахтар здобув виїзну перемогу над Вольфсбургом у матчі 1/8 фіналу ЛЄ з двома нереалізованими пенальті

Базель не соромився статусу гостя і заволодів ініціативою одразу після старту матчу, що і принесло свої дивіденди у вигляді гола вже 27-й хвилині. Після перерви німці намагались хоча б зрівняти рахунок, але марно, натомість швейцарці ще двічі відзначились у воротах Айнтрахта і фактично зняли питання, щодо володаря путівки у чвертьфінал.

Істанбул та Копенгаген, ймовірно, є найменш цікавою парою у розіграші 1/8 фіналу ЛЄ, і команди намагались підтвердити цей статус. Єдиний гол турків наприкінці зустрічі вирішив долю поєдинку.

Несправедливо, що зустріч ЛАСКа та Манчестер Юнайтед відбувалась без австрійських фанів. Господарі, схоже, одразу зрозуміли, що чвертьфінал їм не світить і просто грали у своє задоволення. Спочатку Ігало відкрив рахунок красенем-голом, у другому таймі подвоїв перевагу манкуніанців Деніел Джеймс, Хуан Мата довів результат до розгромного. У додатковий час покуражитись вирішили Мейсон Грінвуд та Андреас Перейра, і також запалили свої імена на табло.

Для Олімпіакоса матч проти Вулверхемптона розпочався невдало. Вже з 29-ї хвилини господарі перебували у меншості, але це не завадило їм відкрити рахунок. Представник АПЛ знайшов в собі сили вирівняти становище. "Вовки" з перевагою голу на виїзді очікують на матч-відповідь.

Одним з ключових протистоянь цієї стадії турніру став поєдинок Рейнджерс – Байєр. Німці є одним з фаворитів на перемогу в ЛЄ, тому не дивно, що саме гості виглядали активніше. Свою перевагу Байєр втілив у три забиті м'ячі. Підопічні Джеррарда відповіли лише одним голом, що зберегло певну інтригу у двоматчевому протистоянні.

Коронавірус атакує: усі можливі сценарії футбольного сезону – від зміщення календаря до повного колапсу