УКР РУС

"Байєр" переміг "Вольфсбург", "РБ Лейпциг", здолавши "Дармштадт", продовжує погоню за "Баварією"

29 жовтня 2016 Читать на русском

В 9 турі Бундесліги по три бали заробили "Байєр", "РБ Лейпциг", "Майнц", "Баварія" та "Фрайбург".

"Інгольштадт", після дещо сенсаційної нічиєї з "Борусією" Д, грав на виїзді проти "Майнца". Господарі впевнено перемогли – 2:0. Голи забивали Маллі та Озтуналі, який відзначився відразу після виходу на заміну. В "Майнца" вже налічується 14 балів.

Поки що "ніякий" "Вольфсбург" зустрічав поки що теж не надто переконливий в чемпіонаті "Байєр". Вже на перших хвилинах в.о. головного тренера "вовків" Валер'єн Ісмаель здійснив вимушену заміну: травмованого центрального захисника Кнохе замінив Хендрік Хансен, виконавець дубля "Вольфсбурга". "Аптекарі" розпочали зустріч активніше, змарнувавши на початку протистояння два хороших моменти для взяття воріт. Зокрема, Вендел поцілив у поперечину. На 37 хвилині господарі забили довгоочікуваний гол. Дракслер зберіг м’яча в грі, віддавши сферу на Родрігеса. Захисник виконав довгу передачу вперед, де м’яча підхопив Каліджурі, який і здійснив асист на Арнольда. В другому таймі "Байєр" відповів двома голами. Можливо, гру гостей освіжив вихід Баумгартлінгера, що взяв участь в обох голах. До слова, забивав за "фармацевтів" колишній киянин Мехмеді, а згодом Драговіч здійснив асист на Єдвая. Отож, нині в "Байєра" 13 очок.

"Баварія", нещодавно здолавши "Аугсбург" в Кубку Німеччини, грала проти команди Дірка Шустера в 9 турі. Мюнхенці вирішили відразу навантажувати по повній програмі воротаря Марвіна Хіца, адже в разі поразки "Баварія" ризикувала втратити перше місце. Протягом першого тайму імениті гості забили двічі. Спочатку Лєвандовскі відзначився після пасу Роббена, а через трохи вже поляк віддав гольовий пас на голландця. На початку другого тайму Лєвандовскі знову забив, маючи в чемпіонаті уже сім влучних ударів. На 62 хвилині на заміну в гостей вийшов Бадштубер – перший матч Хольгера в Бундеслізі 2016/17. Внаслідок перемоги команда Анчелотті лідирує. В наступному турі "Баварія" зіграє проти "Хоффенхайма".

"Дармштадт" добре грає в рідних стінах. Враховуючи цей приємний фактор, "лілії" могли розраховувати на успіх в матчі проти другого "Лейпцига". Однак гостей така статистика не лякала, вони перемогли – 2:0. "Бики" продовжують впиратися рогами в спину "Баварії". Артем Федецький провів матч на заміні.

"Фрайбург" у Бремені розбив місцевих "музик" – 3:1. "Фрайбург" набирає загальних 15 пунктів, а "Вердер" знаходиться поруч із зоною вильоту.

Чемпіонат Німеччини, 9 тур

"Вольфсбург" – "Байєр" – 1:2

Голи: Арнольд, 37 – Мехмеді, 79, Єдвай, 83

"Дармштадт" – "РБ Лейпциг" – 0:2

Голи: Забітцер, 57, 82

"Майнц" – "Інгольштадт" – 2:0

Голи: Маллі, 51, пен., Озтуналі, 85

Вилучення: Крістіансен ("І"), 72

"Аугсбург – Баварія – 1:3

Голи: Ча-Чхоль Ку, 67 – Лєвандовскі, 19, 48, Роббен, 22

"Вердер" – "Фрайбург" – 1:3

Голи: С. Гарсія, 67 – Філіп, 29, Гріфо, 39, пен., Абраші, 75