УКР РУС

"Баварія" здолала "Штутгарт" Кравця, "Вердер" Скрипника програв "Аугсбургу"

9 квітня 2016 Читать на русском

Також у 29 турі німецької Бундесліги "Інгольштадт" мінімально переграв гладбахську "Борусію", "Дармштадт" на виїзді шокував "Гамбург", "Айнтрахт" поступився "Хоффенхайму".

Поєдинок в Штутгарті розпочався за "баварським" сценарієм, який звично ознаменувався контролем м'яча і домінуванням підопічних Гвардіоли на кожному клаптику поля. Щоправда, "шваби", попри відчутну скутість у атакувальних діях, встигли неодноразово потурбувати Нойєра, однак ні Кравцю (Артем відіграв увесь ігровий час, неодноразово тероризуючи гострими діями захист чемпіонів Німеччини), ні його партнерам відзначитись у тих епізодах не вдалося.

Своєю чергою, "баварці" зуміли відповісти голом - Рібері увірвався у штрафний майданчик і гостро прострілив після чого Нідермаєр прикро зрізав м'яча у власні ворота. Cлідом за цією атакою перевагу "зірки півдня" повинен був подвоювати Левандовскі, але Роберт пробив поряд із стійкою, залишивши все найсмачніше на другу 45-хвилинку.

По перві усі очікування на позитивний результат для команди Крамни, здавалось, перекреслив Алаба, який, технічно прибравиши захисника штутгартців відправив м'яча у ближній кут володінь Титоня. Однак Дідаві спромігся скоротити відставання до мінімуму, відновивши інтригу у цьому двобої. Проте під завісу матчу Коста своїм голом поставив жирну крапку у цій зустрічі на користь гостей - звитяга мюнхенців "на класі".

До слова, Тащи вступив у гру на 75 хвилині, замінивши Руппа, але внаслідок браку часу заявити про себе вголос не зумів.

Що ж стосується іншого представника України у Бундеслізі Скрипника, то "музики" Віктора Анатолійовича, забивши наприкінці першого тайму першими, у підсумку поступились одному із головних конкурентів у боротьбі за виживання "Аугсбургу". На гол Гріліча аугсбургці відповіли влучними пострілами Фіннбогасона і Хона. Як наслідок, бременці вчетверте поспіль у цьому сезоні покидають поле без перемоги, та більше того, опускаються у зону вильоту.

В інших суботніх протистояннях цього туру менхенгладбахська "Борусія" за дві хвилини до закінчення основного часу втратила нічию у грі із "Інгольштадтом", "Дармштадт" у мінімальному стилі здолав "Гамбург", а "Хоффенхайм" переконливо розібрався із "Айнтрахтом".

Німеччина. Бундесліга, 29 тур.

Турнірна таблиця Бундесліги.

"Штутгарт" - "Баварія" - 1:3 ВІДЕО

Голи: Дідаві, 63 - Нідермаєр, 31 (автогол), Алаба, 52, Коста, 89

"Вердер" - "Аугсбург" - 1:2 ВІДЕО

Голи: Гріліч, 43 - Фіннбогасон, 53, Хо Хон, 83

"Інгольштадт" - "Борусія" М - 1:0

Голи: Хартман, 88

"Гамбург" - "Дармштадт" - 1:2

Голи: Холтбі, 90 +1 - Сулу, 38, Гондорф, 54

"Айнтрахт" - "Хоффенхайм" - 0:2

Голи: Амірі, 62, Ут, 90