УКР РУС

"Баварія" врятувала нічию проти "Герти", "Борусія" Д розгромила "Вольфсбург"

18 лютого 2017 Читать на русском

У 21 турі Бундесліги "Вердер" виявився сильнішим за "Майнц", а "Дармштадт" поступився "Хоффенхайму".

"Баварія" несподівано не зуміла перемогти в столиці. На 21 хвилині Ібішевіч замкнув подачу Плятегарда зі штрафного, і мінімальна перевага "Герти" трималася до 96 хвилини, коли Лєвандовскі зрівняв рахунок. Мюнхенці уникнули поразки, але такий результат дозволить "Лейпцигу" в разі перемоги скоротити відставання до 6 пунктів.

"Борусія" повернулася в зону Ліги чемпіонів, розгромивши "Вольфсбург". Дортмундці не відчули гідного супротиву від "вовків" та забили три сухі м'ячі у ворота Бенальйо. Господарі вийшли вперед завдяки автоголу Бруми, а по перерві Піщек і Дембеле закріпили перевагу "чорно-жовтих".

"Хоффенхайм" йде нога в ногу з "джмелями" у турнірній таблиці. Минулого туру зінсхаймці також зазнали поразки, а сьогодні переграли "Дармштадт" і набрали 37 пунктів. Автором дубля став Крамаріч, який лише у другому таймі з'явився на полі. Артем Федецький провів у складі "лілій" увесь матч, і може вдовольнитися лише тим, що обидва взяття воріт прийшли не з його флангу.

Якщо "Дармштадт" безнадійно заліг на дні, то "Інгольштадт" несподіваною перемогою над "Анйтрахтом" значно покращив свої шанси на порятунок. Матч у Франкфурті виявився багатим на події: два вилучення, забитий та незабитий пенальті і постійна боротьба на полі. Удача усміхнулася гостям, тому від рятівного 15 місця їх відділяє лише один бал.

"Вердер" взагалі покинув небезпечну зону. Цьому посприяла вікторія на "Опель-Арені". До середини першого тайму "музиканти" двічі відзначилися зусиллями Гнабрі та Делані, після чого втримали переможний рахунок до фінального свистка.

Німеччина. Бундесліга, 21 тур

"Герта" – "Баварія" – 1:1

Голи: Ібішевіч, 21 – Лєвандовскі, 90+6

"Айнтрахт" – "Інгольштадт" – 0:2

Голи: Брежері, 27, Грос, 69 (пен)

Вилучення: Абрахам, 34 – Леккі, 81

Нереалізований пенальті: Хасебе, 56

"Борусія" Д – "Вольфсбург" – 3:0

Голи: Брума, 20 (аг), Піщек, 48, Дембеле, 59

"Хоффенхайм" – "Дармштадт" – 2:0

Голи: Крамаріч, 64, 90+3 (пен)

"Майнц" – "Вердер" – 0:2

Голи: Гнабрі, 16, Делані, 23