УКР РУС

"Баварія" впевнено обіграла "Борусію" М

22 жовтня 2016 Читать на русском

В матчі 8-го туру чемпіонату Німеччини "Баварія" перемогла "Борусію" М з рахунком 2:0.

"Баварія" активно розпочала гру. Особливо продуктивно діяв правий фланг: добре взаємодіяли Роббен і Рафінья. Вони і створили перший гол, вдало обігравшись між собою – Рафінья навісив у штрафний, а Відаль точно пробив головою. "Баварія" продовжувала легко проходити оборону "Борусії", у якої нічого не виходило в контратакувальній грі. Гол Дугласа Кости прийшов уже з лівого флангу, де всюдисущий Роббен добре розіграв момент з Алабою, який подав на дальню стійку: Коста спокійно прийняв м’яч і пробив повз воротаря. 2:0 на 31-й хвилині – склалось враження, що гра зроблена.

"Баварія" продовжувала домінувати і в другому таймі. Відсоток володіння м’ячем дещо впав. Але причиною цього були не активні дії гостей, а рішення "Баварії" моментами віддати ініціативу супернику, граючи по рахунку. Гості могли перевернути гру на 71-й хвилині, коли Хан влучив у стійку. Проте більшого досягнути "Борусії" не вдалось. "Баварія" спокійно і без надзусиль довела гру до перемоги.

Здобувши впевнену перемогу, "Баварія" закріпилась на першому місці з 20-ма очками. А менхенгладбаська "Борусія" залишилась у середині таблиці на 10-й позиції, маючи 11 очок.

Німеччина. Бундесліга, 8 тур.

"Баварія" – "Борусія" М – 2:0

Голи: Відаль, 16, Дуглас Коста, 31.