УКР РУС

Баварія влипла у скандал – мюнхенці "поцупили" чергового таланта у конкурентів

17 квітня 2020 Читать на русском

Спортивний директор Хоффенхайма Александер Розен розкритикував Баварію через незадоволення трансферною політикою мюнхенців.

Баварія домовилася про підписання контракту з 17-річним нападником Хоффенхайма Арміндо Зібом, який вже встиг пройти медогляд в мюнхенському клубі, а влітку приєднатися до найтитулованішого клубу Німеччини на правах вільного агента, повідомляє Sport1.

Баварія стала ближчою до трансферу Сане – відома сума

Таку поведінку Баварії Александер Розен вважає неприйнятною, особливо в умовах пандемії коронавірусу. "Було неприємно, що гравця викликали в Мюнхен для медичного обстеження без узгодження з нами. На тлі нинішньої кризи з усіма її обмеженнями і проблемами у мене немає слів, щоб описати таку поведінку", – заявив спортивный директор Хоффенхайма.

Додамо, що Арміндо – один із найбільш багатообіцяючих молодих футболістів Німеччини. Зіб не має у своєму активі матчів за головну команду Хоффенхайма. У сезоні-2019/20 в 15 іграх за юнацьку команду він забив 15 голів. Також форвард тричі відзначався у матчах за збірну Німеччини U-17.

Футбол – як у Гвардіоли, атмосфера – як у Хайнкеса. Флік зробив Баварію найсильнішою командою Європи