УКР РУС

"Баварія" виграла, "Вердер" знову поступився на виїзді. 22 тур Бундесліги

20 лютого 2016 Читать на русском

У матчах 22 туру чемпіонату Німеччини "Баварія" здолала "Дармштадт", "Герта" та "Вольфсбург" поділили очки, а "Кельн" програв "Борусії" з Мьонхенгладбаха.

Чинні чемпіони Німеччини почули свист на свою адресу, коли йшли на перерву в матчі проти "Дармштадта". "Баварія" програла перший тайм скромним гостям, і у повітрі над Мюнхеном запахло сенсацією. Однак, як виявилось, такий рахунок лише роздратував підопічних Пепа Гвардіоли, які у другій половині гри просто "рознесли" суперника. Як завжди, найрезультативнішими гравцями у складі баварців стали Мюллєр та Лєвандовскі. Таким чином, "червоні" лідирують у чемпіонаті з 59 очками. "Дармштадт" - 13-та команда Бундесліги.

"Вердер" не зміг здобути навіть очка на виїзді у матчі проти "Інгольштадту". "Зелені" пропустили по голу в кожному з таймів. Підопічні Віктора Скрипника продовжують перебувати на 16-му місці з 20 заліковими пунктами. "Інгольштадт" займає 10-ту позицію.

"Вольфсбург" та "Герта" розписали мирову у Берліні. У сучасних реаліях обидва ці колективи - активні учасники у боротьбі за єврокубкові місця. "Вовки" поки що поза зоною Ліги Європи, а саме на восьмій сходинці чемпіонату з 31 балом. А ось "синьо-білі" - третій колектив першості. Їхні основні конкуренти за це місце - "Байєр" та "Борусія" з Мьонхенхладбаха. До речі, останні свій матч у цьому турі проти "Кельна" виграли.

Німеччина. Бундесліга, 22 тур

"Баварія" - "Дармштадт" - 3:1 (0:1)

Голи: Мюллєр, 49, 71, Лєвандовскі, 84 - Вагнер, 26

"Борусія М" - "Кельн" - 1:0 (1:0)

Гол: Дахуд, 9

"Герта" - "Вольфсбург" - 1:1 (0:0)

Голи: Калу, 61 - Шефер, 53

"Інгольштадт" - "Вердер" - 2:0 (1:0)

Голи: Юбнер, 12, Хінтерзеер, 90 (пен)

"Хоффенхайм" - "Майнц" - 3:2 (1:1)

Голи: Амірі, 13, Ут, 68, 76 - Кордоба, 11, Самперіо, 79