УКР РУС

"Баварія" в гостях у "Шальке". Анонс матчів другого туру Бундесліги

29 серпня 2014 Читать на русском

У п'ятницю "Борусія" має шанс реабілітуватись за поразку на старті першості.

Незважаючи на два "сухарики" від "Байєра", "джмелі" приїжджають в Аугсбург фаворитами. Господарі поєдинку також отримали два голи в гостях у "Хофенайма".

У суботу, як зазвичай, заплановані п'ять матчів. Після твердих 2:2 у Берліні "Вердер" на домашньому "Везештадіоні" не проти посоромити "Хофенхайм", як на диво, лідера першості після першого туру. Першість команда із Зінсхайму ділить з "фармацевтами". "Байєр" після тріумфу у Дортмунді неодмінно повинен показати клас у поєдинку з "Гертою". Роґер Шміт впевнено зарекомендував себе на тренерській лаві "фармацевтів". "Борусія" на старті не впоралась з натиском та суцільним пресингом хлопців Рогера. Чи зуміють "фармацевти" паралізувати дії також столичної команди? "Герта" не втримала домашню перемогу після 2:0 на свою користь у поєдинку з бременськими музикантами.

"Вовки" очікувано привезли з Мюнхена нулі. Щоправда, поразка з рахунком 1:2 вселяє оптимізм у силу "Вольфсбурґа", адже підопічні Ґвардіоли не зуміли розчавити гостей.  Звісно, що вовки" захочуть покусати "орлів" перемогою. Франкфуртці вдало стартували з Томасом Шаафом - 1:0 над "Фрайбургом".

Спробують у суботу здобути очки новачки, які стартували з нічиїх. "Кельн" гостюватиме у "Штутґарта", а "Падерборн" - у "Гамбурга".  Апогеєм дня стане поєдинок у Ґельзенкірхені, де "Шальке" прийматиме чемпіонів. "Кобальтовим" не позаздриш. Після вильоту з Кубку Німеччини від третьолігового "Динамо" з Дрездена підопічні Йєнса Келлєра з'їли гірке яблуко у першості від "Гановера" (1:2). Проте в успіх "газпромівців" не вірять навіть букмекери (їхню перемогу позначили коефіцєнтом 6).

У неділю "Майнц" прийматиме "Гановер". Після вильоту з Кубку Німеччини та Ліги Європи у "05-их" тенденція на покращення. У гостях у "Падерборна" здобуто очко (2:2).  У піднесеному настрої і "96-і", які здолали "Шальке" (2:1).

Завершує програму другого туру поєдинок "Фрайбурга" та гладбахської "Борусії". Після мінімальної поразки на старті "Фрайбурґ" захоче показати міць вдома. Крістоф Крамер врятував для "лошаків" очко на останній хвилині матчу зі "Штутгартом", тож ще одна втрата небажана для гостей цього поєдинку.