УКР РУС

"Баварія" та "Борусія" Д розійшлись миром у матчі за чемпіонство

5 березня 2016 Читать на русском

У матчі 25 туру чемпіонату Німеччини "Борусія" Д зіграла внічию 0:0 з мюнхенською "Баварією" на стадіоні "Сігнал-Ідума Парк".

У разі програшу "Баварія" б дозволила "Борусії" наблизитись до себе на відстань двох очок. Таким чином, Гвардіола обрав обережну стратегію на гру. Мюнхенці багато контролювали м'яч, при нагоді організовували атаки, але явно "першим номером" не грали.

Поєдинок видався багатим на моменти з малою кількістю порушень правил. Перший тайм розпочався з ударів по воротах "Борусії", але дортмундці швидко вирівняли гру та організували кілька непоганих контрвипадів. У середині першої половини гри найкращі моменти у матчі по черзі зманрували Марко Ройс та Дуглас Коста. Обамеянг та Роббен також були помітні на полі та мали свої шанси.

По перерві частіше з вбивчих позицій хибили баварці. Якщо Мюллєр та Роббен просто били вище воріт, то Відаль вгатив м'яч у поперечку. Мабуть, щастя цього вечора було на боці господарів поля, адже вони таких моментів й близько не створювали.

Екс-"гірники" Мхітарян та Коста вийшли на цей матч у стартових складах своїх команд і часто були у центрі уваги.

Ситуація у боротьбі за чемпіонство не змінилась. "Баварія" й надалі випереджає "бджіл" на п'ять пунктів. Що цікаво, відстань між другою "Борусією" Д та третьою "Гертою" складає аж 16 очків.

Німеччина. Бундесліга, 25 тур

"Борусія" Д - "Баварія" - 0:0 ВІДЕО