УКР РУС

"Баварія" сильніша за "Ман Сіті", "Рома" знищила ЦСКА. 1 тур ЛЧ. ВІДЕО

18 вересня 2014 Читать на русском

"Баварія" мінімально обіграла команду Пеллегріні, римляни не залишили жодних шансів москвичам, а "Челсі" не зумів удома обіграти "Шальке".

Центральний матч сьогоднішнього ігрового виявився не надто багатим на голи. "Ман Сіті" мав непоганий шанс вивезти з Мюнхена нічию, але команда Гвардіоли таки залишила гостей ні з чим, забивши переможний гол на 90-ій хвилині. У цій же групі "Рома" розтрощила московський ЦСКА. "Вовки" наситились ще в першому таймі, забивши чотири голи без відповіді. В другому таймі знущання продовжилося - Ігнашевіч зрізав м'яч у власні ворота. Наприкінці матчу ЦСКА таки вдалося забити гол престижу - у підсумку 5:1. Ще більшого сорому, аніж російський клуб, зазнав білоруський БАТЕ, який виступає в одній групі з "Шахтарем". Клуб з Борісова пропустив від "Порту" аж цілих шість м'ячів. У складі "драконів" хет-триком відзначився Браїмі.

Перемогу, хоча й непросту, здобула "Барселона" - 3 очки каталонцям приніс тільки гол у ворота АПОЕЛа. А от ПСЖ та "Челсі" очки таки втратили, хоча обоє вели в рахунку в своїх матчах. "Шальке" на гол Фабрегаса відповів точним ударом Хунтелара, а "Аяксу" вдалося уникнути поразки від парижан завдяки голу Шоне. Кількох хвилин до перемоги не вистачило і "Спортінгу", який грав з "Марібором". Лісабонці втратили перемоги перед самим фінальним свистком.

"Рома" - ЦСКА - 5:1

Голи: Ітурбе, 6, Жервінью, 10, 31, Майкон, 20, ігнашевіч, 50 (авт.) - Муса, 82

"Баварія" - "Ман Сіті" - 1:0

Гол: Боатенг, 90

"Барселона" - АПОЕЛ - 1:0

Гол: Піке, 28

"Аякс" - ПСЖ - 1:1

Голи: Шоне. 74 - Кавані, 14

"Челсі" - "Шальке" - 1:1

Голи: Фабрегас, 11 - Хунтелар, 62

"Марібор" - "Спортінг" - 1:1

Голи: Заховіч, 90+2 - Нані, 80

"Порту" - БАТЕ - 6:0

Голи: Браїмі, 6, 32, 57, Дж. Мартінес, 37, Адріан, 61, Абубакар, 76